Umurlu Ortaköy İlkokulu

Vizyon: Umurlu Ortaköy İlkokulunu bulunduğu eğitim bölgesinde model okul haline getirmek

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,vatanını ve milletini seven;sorun çözme ,iletişim kurma,işbirliği içinde çalışma,bilgi teknolojilerini kullanma becerilerine sahip,bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:45-14:15
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://umurluortakoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTAKÖY MAH. 5953 SK. AYDIN UMURLU ORTAKÖY ILKOKULU BLOK NO: 58 EFELER / AYDIN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri Aydın merkeze bağlı bir köy olup yer yer dik bir yamaçta dağınık evlerden oluşmaktadır.Tarım ve hayvancılık yapılmaktadır.

Ulaşım Ulaşım asfalt yolla kara yoluyla sağlanmakta

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 22 km